VILLKOR

ALLMÄNNA VILLKOR

 

1. Betalning

Våra betalningsalternativ är antingen VISA, Mastercard, American Express, SWISH eller faktura.

2. Bokningsbekräftelse

Efter att ni bokat era biljetter samt att betalning är inkommen till My Football Travel så skickas en orderbekräftelse till den angivna epostadressen.

 

3. Ändring av matchdag

Vi rekommenderar att man minst bokar in sig på tre hotellnätter (fre-mån), eftersom att matcherna kan flyttas väldigt snabbt på grund av TV-rättigheterr. Kund har själv ansvar att ta reda på när matchen spelas och om den eventuellt skulle flyttas till ett annat datum. My Football Travel tar inte ansvar om en match skulle flyttas till annat datum. My Football Travel utger ingen återbetalning av matchbiljetter på grund av flyttat matchdatum.

 

4. Avbeställning av biljetter

Avbokning eller återbetalning av matchbiljetter är inte möjligt hos My Football Travel. Detta är på grund av att vi själva inte kan få återbetalning efter att vi köpt biljetter från våra leverantörer.

 

5. Tryck och skrivfel

My Football Travel reserverar sig för tryck- och skrivfel i offerter, bekräftelser, fakturor, i annonser och i all annan marknadsföringsmaterial.

 

6. På arenan

My Football Travel ersätter inte kunden om denne inte tillåts komma in på arenan pga onykterhet, olämpligt uppträdande eller till exempel ha på sig bortalagets matchtröja när denne skall sitta med hemmalagets supportrar.

 

7. Ändring av telefonnummer/e-mail adress

Har ni gjort en bokning och sedan byter telefonnummer/email så ber vi er kontakta My Football Travel för en komplettering av bokningen.

 

8. Journummer

Samtliga resenärer med My Football Travel får alltid med ett journummer man kan kontakta under resan vid akuta ärenden.

 

9. Avbokningsskydd

Avbokningsskydd kostar 295:- per resenär och betalas separat. Skyddet kan endast köpas i kombination med våra paketresor med hotell/matchbiljett samt med flyg. 50% av resans kostnad för hotellet återbetalas till kunden vid sjukdom eller uppsägning av arbetet mot intyg senast 5 dagar innan avresa. Detta gäller ej våra matchbiljetter och flygbiljetter.