FAQ

VANLIGA FRÅGOR

Hur levererar ni biljetterna?

Vi har tre olika typer av leveranssätt på My Football Travel.

Biljetterna skickas oftast hem till dig i brevlådan cirka 1-4 veckor innan matchdagen. E-biljetter kan även skickas ibland till angiven epostadress för utskrift. I vissa fall så skickas biljetterna till ditt hotell i god tid och som hämtas på incheckningen.

Hur biljetterna levereras till just dig beror oftast på tillgängligheten av biljetter och hur pass lång tid det är mellan bokningen och speldatumet för matchen.

 

 

Kan ni även skicka biljetterna till utlandet per brev?

Ja, det är möjligt att vi kan skicka biljetterna per brev för kunder som bor utanför Sverige.

 

Sitter jag bredvid min kompis?

Med My Football Travel så kommer du alltid sitta med din kompis. Vi garanterar att ingen sitter ensam.

 

 

Vad händer om matchdatum flyttas?

Om matchtiden endast förflyttas ett par dagar och det inte är möjligt för er att se matchen, så kan vi tyvärr inte ersätta biljetterna. Vi inhandlar biljetterna från våra leverantörer och ifall matchen blir flyttad så får vi ingen ersättning för dessa. Det är köparens ansvar att hålla koll på matchdagarna.

 

 

 

Vilken tid bör vi komma till arenan?

Vi rekommenderar att ni befinner er vid arenan minst 30 minuter innan avspark. Detta på grund av det under matchdagar ofta tar längre tid att ta sig dit på grund av trängseln.

 

Varför kan man inte avbeställa biljetter hos er?

Vi inhandlar oftast biljetterna från våra leverantörer väldigt omgående efter att ni har köpt dem, vilket innebär att det inte är möjligt att lämna tillbaka dem om någon skulle hoppa av.

 

Kan ni få biljetter till bortaläktaren?

Vi kan ordna biljetter till bortaläkaren (Away end) till vissa lag. Kolla våran hemsida eller kontakta oss för förfrågan.

 

Kan vi få grupprabatt?

Vi kan ordna en grupprabatt till större grupper, föreningar eller företag. Kontakta oss för er specifika förfrågan.

 

Får man röka inne på arenan?

Rökning på arenan är förbjudet och du riskerar därför att bli utkastad om det skulle ske. My Football Travel tar inget ansvar eller utger ersättning vid en sådan händelse.

 

Hur kan jag bli en återförsäljare av era biljetter?

Om du har ett företag och vill vara återförsäljare av våra biljetter, skicka ett meddelande till info@myfootballtravel.com och berätta lite om dig själv och din affärsidé, så kommer vi att kontakta dig snarast.